Willem Marten heeft sinds 1999 een ruime ervaring in maatwerk en startte in 2005 met Tessuto Divino, pas later is zijn vader, Peter Marten bij het bedrijf betrokken. Een familietraditie werd met terugwerkende kracht gesticht.

Het kenmerkt Tessuto Divino, zij kijkt vooruit maar hecht ook waarde aan tradities. Dat ziet u ook terug in de kleding die Tessuto Divino maakt. Eigentijds, maar met gevoel voor de geschiedenis en tradities. Daarnaast is kiezen voor familie, kiezen voor een persoonlijke band, kiezen voor vertrouwen en kiezen voor onvoorwaardelijkheid. Dat is het gevoel dat Tessuto Divino ook wil meegeven.

Tessuto Divino is zekerheid in de perfecte pasvorm, de juiste uitstraling en het gewenste gemak.

Maatwerk betekent een uniek patroon. Speciaal voor u gemaakt en bewaard. U wordt met uiterste nauwkeurigheid gemeten, waarbij eveneens uw lichaamshouding in de maatkleding wordt gedresseerd.

De keuze in opties is bijna oneindig. Dus geen concessies meer in de optiek en het comfort.

Wars van mode en trends. Wij hebben interesse in mensen, niet in etalagepoppen. Een geslaagd advies houdt voor Tessuto Divino in dat u zich gelukkig voelt in onze maatkleding.

Wij geloven dat de beste stoffen uit Italië en Engeland komen en knopen van parelmoer moeten zijn. ‘Bespoke’ is traditionele vervaardiging, los binnenwerk, hanepootsteek en uitneembare baleinen. 

Kortom, Tessuto Divino houdt ervan de uitdaging aan te gaan, daar zit de voldoening. Wij blijven ons continue verbeteren en willen dat elk pak, elk shirt en elke das perfect is. Dan pas zijn wij tevreden.

Daarom biedt Tessuto Divino maatwerk, zodat u invulling kan geven aan uw persoonlijke wensen, zonder concessies.

Willem Marten

td-ns-portrait