Pas wanneer jij helemaal tevreden bent zijn wij dat ook. Nadat je een afspraak hebt ingepland bij Willem is het misschien fijn om te weten wat je hierna kan verwachten. Bij Tessuto Divino werken we graag stapsgewijs, maar houden we vooral rekening met jou als klant. Misschien heb je al veel ervaring met het samenstellen van een maatpak, maar wellicht is het ook wel je eerste keer. We nemen je mee in alle opties en helpen we je graag bij het maken van de beste keuzes.

Voor ons is het belangrijk je eerst iets beter te leren kennen. Voor een pak voor een speciale gelegenheid is het handig om van tevoren al wat research te doen. Wat vind je mooi en welke stijl moet het pak of shirt hebben?

Wanneer wij een goed beeld van je wensen hebben, beginnen we met het selecteren van de stof. Wij werken met hoogwaardige stoffen uit vooral Italië en England. Met een groot aanbod zit er voor elke wens iets tussen.

Nadat de stof gekozen is bepalen we hoe jouw pak of shirt er uit moet gaan zien. Zo is er de mogelijkheid om persoonlijke details toe te voegen en stellen we uiteindelijk de modelopties vast.

Hierna is het tijd voor het opmeten. Dit doen wij aan de hand van een paspak dat het meest dicht bij jouw maat in de buurt komt. Daarnaast meten we je op diverse punten zelf op. Uiteraard nemen we jouw lichaamsbouw, levenswijze en specifieke wensen hierin mee.

Nadat we de stof hebben bepaald, jouw maten hebben gemeten en alle wensen hebben doorgenomen, wordt het pak en/of shirt besteld. Hiervoor hanteren wij een levertijd van 4-6 weken.

Wanneer het pak of shirt binnen is nemen wij contact met je op en maken een afspraak voor de doorpas. Pas wanneer jij helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook.

td-ns-proces